Metsäkoto Oy

Satakuntalainen perheyritys Metsäkoto Oy on perustettu 2008. 
Olemme erikoistuneet tavoitteelliseen kasvatukseen, koulunkäyntiin ja elämäntaitojen harjoitteluun. Tavoitteenamme on kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen lapsen tai perheen elämäntilanteessa. 

Metsäkoto Oy:n yksiköt:

Historiaa

MetsäkotoyksikköMetsäkoto Oy on perustettu vuonna 2008. Tällöin avattiin ensimmäinen lastensuojelulaitos, 7-paikkainen Metsäkoto, joka oli tarkoitettu 0-17 vuotiaille lapsille. 

2010 toiminta laajeni ja haastavasti käyttäytyville 10-17 -vuotiaille lapsille avattiin 7-paikkainen yksikkö Rinnekoto Porin Lassilaan. 
Metsäkodon toimintaa organisoitiin uudelleen ja vuonna 2014 tiloihin avattiin avopalveluita tarjoava Perhetukikeskus Metsäkoto. Perhetukikeskuksen toimintaa kehitetään edelleen ja nykyisin toiminta kulkee nimellä Porukat.fi.

Vuosina 2017-2019 Niittykoto toimi yksikkönä oleskeluluvan saaneille pakolaislapsille. Keväällä 2018 avattiin uusi lastensuojeluyksikkö Kangaskoto Kankaanpäähän ja alkuvuodesta 2019 Metsäkodon nimikkoyksikkö sai uudet asukkaat, kun tiloihin muuttivat ammatillisen perhekodin vanhemmat.