Kiinnostaako lastensuojelutyö?

Haemme lämmintä ja energistä pariskuntaa tai vahvaa yksinhuoltajaa keväällä 2021 perustettavan ammatillisen perhekodin vanhemmiksi. Toivomme hakijoilta halua sitoutua pitkäjänteiseen kasvatustyöhön sekä kykyä luoda turvallinen koti ja arki sijaishuolta tarvitseville lapsille. Ammatilliselta perhekodilta vaaditaan vahvempaa ammatillista osaamista kuin tavallisissa perhekodeissa, koska ammatillisiin perhekoteihin on mahdollista sijoittaa myös erityistä hoitoa tarvitsevia lapsia. Ammatillisessa perhekodissa tulee olemaan seitsemän paikkaa.

Toisella perhekodin vanhemmista tulee olla sosionomin (AMK) tai sairaanhoitajan (AMK) koulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemus lastensuojelun sijaishuollosta. Perhekotivanhemmat vastaavat sijoitettujen lasten hoidosta ja kasvatuksesta ympärivuorokautisesti, mikä edellyttää perhekotivanhempien muuttamista yksikköön. Työstä maksetaan TES:sin mukainen kuukausipalkka. Vuosilomasi kertyy normaalisti, mutta muuten työ on erittäin sitovaa. 

Perhekodin vanhemmilla on asumisetu, ravintoetu, puhelinetu ja terveysvakuutus. Yritys kannustaa kouluttautumiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Tarjoamme toimintatilat ja hallinnollisen tuen. Työnantajana järjestämme myös säännöllisen työnohjauksen. Organisaatiollamme on kokemusta ammatillisen perhekodin perustamisesta ja toiminnasta. Lisäksi meillä on kokemusta lastensuojelun erityisyksiköistä ja maahanmuuttajien kanssa toimimisesta. Uudet perhekodin vanhemmat saavat organisaation 12-vuoden sijaishuollon kokemuksen lisäksi vertaistukea muiden yksiköiden toiminnanjohtajilta ja vastaavilta ohjaajilta.

Lisätiedot Jussi Kuusiniemi
045 663 4506
jussi.kuusiniemi@metsakoto.fi

Rekry Metsäkoto Oy