Toiminnanjohtajan sijainen

Etsimme lastensuojelulaitokseemme motivoitunutta toiminnanjohtajan sijaista johdonmukaisella työotteella. Vaatimuksena on vähintään sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan amk-tasoinen koulutus sekä kaksi vuotta työkokemusta lastensuojelun avo- tai sijaishuollosta. Työssä onnistumiseen tarvitaan johtamistaitoja, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä ymmärrystä laadunhallinnasta. 
 
Toiminnanjohtaja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä luo toiminnallaan lapsille turvallisen, hoitavan ja kodinomaisen ympäristön. Hän huolehtii myös henkilöstön johtamisesta, kouluttautumisesta ja työhyvinvoinnista. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, mentorin sekä Metsäkoto Oy:n muiden johtajien tuen. Työhön on mahdollista saada pitkä perehdytys. 

Edellytetään:

  •  kaksi vuotta työkokemusta lastensuojelun avo- tai sijaishuollosta
  • sosiaalialan, terveydenhuoltoalan tai kasvatusalan amk-tasoinen koulutus
  • vahvaa johtamistaitoa
  • B-ajokortti


Eduksi: 

  • kokemus moniammatillisen työyhteisön johtamisesta
  • erilaiset johtamiskoulutukset 
  • muut ammattitaitoa tukevat koulutukset
  • kokemus terapeuttisesta työotteesta arjessa


Metsäkoto Oy:n työntekijät käyvät sisäisen koulutuksen kautta Traumatyö arjessa -koulutuksen, Lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen -koulutuksen sekä lääkekoulutuksen ja vuosittain sovittavia työtä tukevia koulutuksia. Hygieniapassi on suoritettava viimeistään 3 kk kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen alussa. 

Hakemukset ja yhteydenotot eeva.nummi(att)metsakoto.fi

Kiinnostaako lastensuojelutyö?

Meillä voi työskennellä monipuolisesti lastensuojelun avo- ja laitoshoidossa. Yksiköitämme ovat kaksi lastensuojelulaitosta, ammatillinen perhekoti sekä perhetukikeskus. Voit laittaa meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot miksi olet kiinnostunut hakemaan työtä lastensuojelupalveluista. Kerro myös minkälaista kokemusta sinulla on lasten ja nuorten parissa toimimisesta sekä minkälaista työtä haet. Edellytämme B-ajokortin sekä sosiaali- ja terveys- tai kasvatusalan tutkinnon.

Voit laittaa hakemuksen tätä kautta ja olemme sinuun yhteydessä!

Rekrytoimme uusia työntekijöitä

Haemme lastensuojelulaitos Kangaskotoon sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Aikaisempi työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi. Arvostamme myös nepsy- tai vastaavaa psykiatrista osaamista. Työ on 3-vuorotyötä ja yksikkö sijaitsee Kankaanpäässä. Hakijalta edellytetään Sosionomin AMK-tutkinto ja B-ajokortti.

Lastensuojelulaitos Kangaskoto on suunnattu 10-17 -vuotiaille lapsille. Lapsella voi olla sosiaalisten sijoitusperusteiden lisäksi erityishuomiota ja -hoitoa vaativia ongelmia. Henkilökuntaamme kuuluu sosionomeja (AMK), sairaanhoitajia ja lähihoitajia. 
Ohjaaja huolehtii työyhteisön kanssa lasten arjen sujumisesta kokonaisvaltaisesti. Työ sisältää lastensuojelun hoito- ja kasvatustyötä sekä tavanomaisia kodin töitä kuten ruuanlaittoa, siivousta ja lasten harrastuksiin kuljetusta. Lisäksi perheiden ja muiden läheisverkostojen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Metsäkoto Oy:n työntekijät käyvät sisäisen koulutuksen kautta traumatyö arjessa -koulutuksen, Lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen -koulutuksen sekä lääkekoulutuksen sekä vuosittain muita työtä tukevia koulutuksia. Hygieniapassi on suoritettava viimeistään 3 kk kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. 

Laita hakemus yksikön toiminnanjohtajalle

Eeva Nummi
050 511 0521
eeva.nummi@metsakoto.fi

Tai laita hakemus täyttämällä lomake