Kiitos

Rinnekodon palaute


Rinnekoto

Kiitos teille, oon saanu tutustua monee hyvään ihmiseen. Ja oppinu Paljon uutta. Ootte jokainen tosi tärkeitä. Kiitos että ootte jaksanu mua. Toivottavasti nähään vielä.

Rakkaudella

Paras kesäloma

Lapsen kokemus sijoituksesta

Oli kiva tavata. Olen oppinut teillä tosi paljon uusia asioita. Kävin ensimmäistä kertaa kalassa. Laitoin madon koukkuun. Kun muutin Tampereelle, minusta tuli kaupunkilainen. En enään uskaltanut likaa käsiäni. Silloin kun tulin teille, lakkasin joka päivä kynsiä. Sanoin kaikkeen: hyi! Mutta nyt kaivan taas matoja. Osaan likaa kädet. Nyt muistan olla oma itse. 

 

Ritu

Kun ekan kerran muutin lastenkotiin, olin hukassa.Omat kokemusket lastensuojelusta
Askel askeleelta aloin luottamaan omaohjaajiini ja sitä kautta muihin ohjaajaan. Se vei aikaa mutta kuitenkin, lopulta aloin luottamaan heihin. Huomasin ettei lastenkodissa asuminen olekaan niin pelottavaa ja ahdistavaa kuin alussa luulin, ja aloin viihtymään siellä. Elämääni tupsahteli yksi kerrallaan todella ihania ihmisiä, jotka auttoivat minua eri asioissa kukin omalla tavallaan...

Monta kertaa, todella monta kertaa, kun minulla oli todella paha olo, jolloin kipu sisälläni ja tuli joka siellä riehui ei sammunut itsestään, jouduin pyytämään ohjaajilta apua, ja sitä sainkin. Lämmittää sydäntäni, kun muistelen sitä aikaa jolloin ne ihanat ihmiset olivat lähelläni. Kuitenkin, on tullut aika jatkaa matkaa, ja oma elämä odottaa kulman takana. Kuitenkin ne ihanat ihmiset kulkevat muistoissani ja sydämessäni.

Ritu